Cel mai bun mini trambulină fitness 2019

Iti place sa faci exercitii fizice si ti-ar placea sa lucrezi cu o mini trambulina? Ai dreptate pentru că este o formă de exercițiu distractiv și accesibil tuturor (copiilor și adulților) care ajută cu adevărat la întărirea corpului său.

Mini trambulinele au evoluat bine începând cu anii 1980. Salt pe a trambulină mică este exercițiul preferat al multor celebrități, precum și antrenori sportivi și antrenori de dezvoltare personală. De exemplu, Tony Robbins sau cântărețul Britney Spears folosesc mini trambuline. Știm cu toții că este foarte important să folosești în mod regulat mușchii corpului tău și să-l menții activ pentru a fi sănătos, a rămâne rafinat și a pierde în greutate. În plus, exercițiile fizice pot îmbunătăți, de asemenea, cardio și reduce problemele cardiace, pot îmbunătăți somnul, pot îmbunătăți sănătatea creierului său sau îi pot îmbunătăți memoria.

Rezumat

Comparativ cu cele mai bune mini trambuline

FIT BOUNCE PRO

 • Trampolină foarte rezistentă și de calitate superioară. Sistem de pliere pliabil pentru o instalare și depozitare ușoară.
 • Robustețea și reculul cu impact redus fac din această trambulină cea mai liniștită de pe piață, așa cum se poate observa în emisiunea britanică TV „Loose Women”.
 • Design pliabil în două. Două persoane sunt necesare pentru a deschide trambulina prima dată.
 • Inclus: o geantă de depozitare și transport cu fermoar pentru un transport ușor.
 • Contorul recuperă măsoară câte recuperări sunt făcute în timpul fiecărui antrenament.
Citiți acest articol :  opinii, beneficii și efecte ale acestei molecule de slăbire

Fit Bounce Pro este un trambulină mică care are particularitatea de a avea un diametru oferit să-și numere numărul de recuperări, precum și videoclipuri pentru a antrena. Calitatea generală a trambulinei este un atu mare, deoarece simțim că este solid, în timp ce este extrem de liniștită. Fără riscuri cu acest produs, nu există sfaturi metalice care să depășească. Mini trambulina Fit Bounce Pro este de asemenea destul de confortabilă în timp ce este pliată la jumătate pentru a o transporta mai ușor. Pe scurt, există o experiență reală în spatele designului acestui produs și îl putem recomanda doar. Cireșa pe tort, asta mini trambulină fitness este disponibil la un preț accesibil, unde unele modele costă peste 500 de euro. De asemenea, este posibil să achiziționați o bară de prindere opțională.

Sportstech HTX100

 • Trambulina fitness este compatibilă cu o aplicație și are un suport pentru sticle și un suport pentru smartphone. Trambulina are o consolă care indică, printre altele, numărul de salturi făcute. Curea Cardio inclusă.
 • Picioarele mini trambulinei sunt pliabile, iar bara de sprijin este detașabilă.
 • Acoperirea hexagonală și impermeabilă este perfect amplasată pe arcuri în cabluri elastice și cadru. Picioarele de cauciuc antiderapant reduc, de asemenea, riscul de accidente.
 • Trambulina îți salvează articulațiile datorită arcurilor sale. Vă antrenați mușchii și vă creșteți starea fizică. Arde o mulțime de calorii și pierde în greutate devine distractiv! Toate posibilitățile de antrenament sunt prezentate în videoclipul de instrucțiune de 5 minute.
 • Diametrul suprafeței de sărit: 0,915 m. Greutatea maximă a utilizatorului: 120 kg.
Mini trambulină Sportstech HTX100

Sportstech HTX100 se remarcă datorită aplicației sale mobile, precum și prezenței unei curele cardio furnizate și a unei console centrale pentru a vedea numărul de salturi. De asemenea, este posibil să vă fixați telefonul pe trambulină pentru a avea acces în timp real la datele aplicației mobile. Pe lângă aceasta, trambulină sport este de factură foarte bună și barul de întreținere este inclus. De asemenea, aprécie guma de ușă care permite să se hidrateze fără a fi nevoie să coborâți de pe dispozitiv. Sportstech este un brand foarte renumit în domeniul sportului, iar serviciul post-vânzare este foarte receptiv!

HIIT BOUNCE PRO

 • Livrat cu un kit special de antrenament înclinat pentru o intensitate mai mare. Balamalele pliabile și arcurile pliabile se deschid și se închid în câteva secunde. Cele 32 de arcuri mari oferă o rezistență mare și un impact foarte scăzut, ceea ce îl face un articol foarte moale pentru îmbinări.
 • Antrenament online gratuit de 3 luni – Difuzarea unei selecții dintre cele mai bune exerciții de recuperare din lume, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Produsul este livrat cu un DVD cu exerciții de recuperare energetică ridicată, cu 3 niveluri de antrenament, plus un bonus de exerciții înclinate pentru ultima provocare și obțineți rezultate spectaculoase (franceza nu este garantată).
 • Greutate maximă de 140 kg. Extrem de robust și versatil și folosit de mulți sportivi de top și de sportivi profesioniști pentru a-și depăși adversarii prin îmbunătățirea vitezei, agilității și coordonării.
 • Mănuși cu greutate gratuită.
MXL Maximus Hiit Bounce Pro

HIIT Bounce Pro este un trambulină mică cu arcuri care suportă până la 140 kg. O pereche de mănuși cântărite, precum și DVD-uri și un abonament video online sunt de asemenea disponibile pentru a vă ajuta să vă antrenați cu noul dvs. echipament. acest mini trambulină fitness are avantajul de a fi reclinabil, ceea ce permite să faci mai multe exerciții diferite. Este, de asemenea, foarte bun și accesibil. O alegere foarte bună!

Care sunt avantajele și avantajele unei mini trambuline?

Primul mini trambulină pentru adulți a fost creat în 1938 și a menținut coasta deschisă publicului în tot acest timp. Se pare că NASA folosește trambuline pentru a antrena astronauții. Consiliul American de Exercițiu ACE a publicat un studiu științific despre beneficiile săriturii. Acest lucru s-a dovedit în special că participanții au putut să își crească cu ușurință ritmul cardiac, să petreacă calorii sau să îmbunătățească echilibrul.

Citiți acest articol :  Cum să slăbești în mod natural? Cele 8 sfaturi ale noastre!

Sari și sărituri este o activitate pe care oricine o poate face. Alergare pe un mini trambulină pentru adulți este similar cu alergarea în nisip. Există multe exerciții diferite care îți pot îmbunătăți starea de fitness: sari ridicând genunchii la abdominale, de exemplu. Sari pe a mini trambulină sport este, de asemenea, o modalitate foarte bună de a obosi copiii și astfel de a-i face mai calmi, mai ales seara. 20 de minute pe zi sunt suficiente pentru a profita beneficiile trambulinei sale de fitness.

În plus, aspectul portabil al trambulinei vă va permite să-l utilizați în interior sau în grădina dvs. și, de asemenea, să îl aduceți în vacanță alături de dvs., dacă doriți.

Există o serie de puncte de luat în considerare atunci când îți alegi în mod eficient mini trambulina.

Tipul de revenire

Există două tipuri diferite de recuperări care vă vor permite să sari în siguranță, arcuri și elastice. Elementele elastice au o mulțime de avantaje, sunt mai puțin zgomotoase, foarte flexibile, absorb mai bine șocurile și vă permit să săriți mai sus. Dar dezavantajul major și elasticele se relaxează în cele din urmă, iar acest lucru poate avea un impact redus asupra vieții trambulinei. Pe de altă parte, arcurile pot creak și sunt mai puțin confortabile, dar sunt puțin mai durabile în timp. Rețineți că confortul depinde și de numărul de arcuri prezente pe model.

calitatea

Este important să alegeți o trambulină de bună calitate, mai ales dacă intenționați să o puneți afară. Într-adevăr, ar fi păcat că materialele să se deterioreze.

Dimensiunea

Mărimea este importantă, deoarece trebuie să fii sigur că ai suficient spațiu pentru a-ți face exercițiile, fără ca trambulina să-ți împiedice spațiul (fie în interior, fie în exterior). De asemenea, dacă sunteți nou în joc și vă este frică să nu cadă, alegerea unei trambuline cu un diametru de cel puțin 1m poate fi o soluție bună. În general, o mini trambulină măsoară între 80cm și 140cm diametru.

Bara de susținere

Este posibil să aveți o bară de sprijin pe trambulină. Acest lucru permite persoanei să stea în picioare și să evite să cadă dacă nu se simte confortabil pe trambulină. Acest lucru permite să fie sigur și poate fi extrem de util pentru persoanele aflate în reabilitare sau pentru copii.

Netul

În mod implicit, mini trambulina nu este cea mai potrivită pentru copii, deoarece suprafața sa mică provoacă un risc de cădere. Din fericire, este posibil să optezi pentru un model cu net. Deci, copilul tău nu poate cădea în afara trambulinei.

Pretul

Ca întotdeauna, prețul este un criteriu esențial în alegerea mini-trambulinei sale. Toată lumea nu are un buget extins și de aceea este important să găsim cea mai bună valoare pentru bani. Ghidul nostru de cumpărare a celor mai bune mini trambulină a fost oferit în acest scop!

Cele mai bune mărci de mini trambulină

Needak

Needak este una dintre cele mai vechi mărci. Acestea produc produse de calitate și se specializează în echipamente de wellness și fitness.

Bellicon

Bellicon este primul creator al. Se concentrează pe calitate, distracție și siguranță.

JumpSport

JumpSport este creația unei familii americane, care se ocupă de afaceri de trambulină de peste 20 de ani. Au pus securitatea în centrul experienței lor.

Cellerciser

Cellerciser este un brand lansat de Dave Hall, care este dedicat predării tehnologiei Cellology și programului său în 10 minute.

Cele mai bune vânzări de trambuline fitness în August 2019

Trambulină ieftină, neîncredere

Poate fi tentant să cumperi un mini trambulină sub 50 de euro. Cu toate acestea, calitatea este neapărat mai proastă decât un produs mai scump și pot exista riscuri pentru siguranța dumneavoastră. Puteți cădea de la trambulină și vă puteți răni, mai ales atunci când marginile nu sunt bine protejate, de exemplu. Un alt punct, a trambulină ieftin probabil provine de la un brand puțin cunoscut. Dacă aceasta nu este neapărat o problemă, poate deveni rapid una dacă doriți să utilizați garanția sau să puneți o întrebare mărcii. Într-adevăr, pentru acest tip de produse oferite de mărci necunoscute, este adesea dificil să faci față unui serviciu bun. Vă putem recomanda doar să apelați la produse de calitate care vă pot asigura siguranța și unde puteți ajunge la un serviciu eficient pentru clienți.

Sunt recomandate mini trambuline dacă te doare genunchii?

Da, puteți utiliza o mini trambulină chiar dacă aveți genunchii răi, deoarece sunt adaptați și rebuturile sunt foarte moi. Verificați doar dacă mișcarea săriturilor nu vă doare.

Pot slăbi cu un mini trambulină?

Da, cu o mini trambulină puteți arde calorii și vă puteți îmbunătăți rezistența. Veți fi, de asemenea, mai motivați, deoarece săriturile pe o trambulină sunt distractive.

Pot folosi o trambulină în timpul etajului superior?

Da, dacă ai o trambulină liniștită și podeaua ta nu crăpa, vecinii nu ar trebui să te audă.

Care este cel mai bun mini trambulină?

Totul depinde de bugetul dvs. și de ceea ce căutați.

Ce mușchi fac ca mini-trambulina să funcționeze?

Aproape toți mușchii din corpul tău sunt puși la treabă. Deci este o modalitate excelentă de a pierde în greutate și de a te îmbunătăți în general.

cel mai bun mini trambulină sport pentru tine depinde de bugetul tău și de așteptările tale. Nu poți greși în alegerea ta cu selecția noastră de mai sus. Mini trambulina nu este prima opțiune la care vă gândiți când vine vorba de exerciții fizice. Cu toate acestea, este o modalitate excelentă de a pierde în greutate, de a-ți îmbunătăți cardio, de a construi mușchi și multe altele. Dacă aveți copii, vor fi, de asemenea, încântați!

Cel mai bun mini trambulină fitness 2019
4.9 (98%) 546 voturi