alegere bună pentru o femeie? – Fitnext

Culturismul nu este doar pentru bărbați! Dar nu toate femeile sunt gata să ridice încărcătura pentru a-și construi mușchii. Cel mai adesea caută să slăbească și să-și întărească silueta fără a obține mușchi mari. Așadar, obținerea greutății corporale musculare pare a fi cea mai bună opțiune. Fitnext îți explică, doamnelor, de ce ar trebui să intri Culturism la greutatea corpului (sau greutate corporală).

Culturism: cea mai bună metodă de a slăbi în mod eficient

Când femeile caută slăbește, tind să apeleze la programe (precum celebrul vagabonzii și Tums) care vizează anumite zone ale corpului: cele care le complexează cel mai mult. Acest tip de program este departe de a fi complet și va avea tendința de a suprasolicita zonele lucrate. În plus, nu pierdeți grăsime local, pierdeți grăsimi în tot corpul.

Pentru a pierde în greutate eficient, trebuie să crești intensitatea și regularitatea antrenamentele tale pentru a arde mai multe grăsimi șiobțineți rezultate eficiente. Dar mai presus de toate, trebuie să apelați la exerciții complete care solicită întregul lanț muscular, inclusiv mușchii adânci. Culturism la greutatea corpului aceasta este cea mai potrivită metodă. Antrenamentul dvs. va fi format în principal din exerciții poliarticulare și adrenergice: intense și obligatorii pentru corpul vostru, acestea vă vor permite să distocați celule de grăsime.

Pentru a arde aceste grăsimi destockate și mai eficient, puteți completa antrenamentul dvs. pentru greutate corporală de o mică sesiune de cardio.

Citiți și: 5 exerciții de antrenament pentru greutate pentru a slim down

Pregătirea greutății: tonifierea și modelarea armonioasă a siluetei

Dacă doriți să obțineți o siluetă tonifiată și armonioasă, Culturism la greutatea corpului este metoda de adoptat. Fiind poliarticulari, exercițiile pe care le veți efectua lucrează mușchii în sinergie și astfel tonifiați corpul în întregime.

Citiți acest articol :  Pierdeți rapid greutatea cu Garcinia Cambogia prea bună pentru a fi adevărat?

Este, de asemenea, cea mai bună metodă de a consolida un maxim de mușchi simultan, fără a lua prea mult volum: una dintre principalele temeri ale femeilor care încep să culturizeze.
Este mai ales exercițiile cu puțină repetiție și o mulțime de sarcini care fac masa musculară. Într-adevăr, pentru femeie este mai dificil decât pentru un bărbat să atingă acest obiectiv, deoarece acestea nu au aceeași capacitate de creștere musculară. Aici te duci puteți construi mușchi doar prin greutatea corpului, rezultatele vor fi mult mai naturale.

Un alt mare avantaj: nu este nevoie să intrați într-un sală de gimnastică. Puteți exersa sesiunile de culturism la greutatea corporală direct acasă, deoarece nu ai nevoie de echipament.

Citiți și: Reia sportul acasă

Exerciții la greutatea corpului: mai moale și respectuos pentru corp

Mișcările pe care le veți executa în timpul unui antrenament pentru greutate corporală sunt inspirate de tot ceea ce corpul uman a învățat să facă încă din timpurile preistorice. Prin urmare, este o metodă de culturism care are un aspect mai natural, logic și adecvat cu ceea ce suntem profund. Mai mult, deoarece nu ridicați o sarcină, articulațiile dvs. vor fi mult mai puțin traumatizate.

Antrenarea în greutate corporală a metodei Fitnext vă va permite să vă dezvoltați capacitățile: cardiovasculare, aerobe (capacitatea de a călători distanțe lungi la viteză medie sau lentă), anaerobe (explozivitate, viteză, putere), echilibru și flexibilitate. Alte sporturi vor fi mult mai ușoare odată cu antrenamentul cu greutatea corpului.

În sfârșit, pe măsură ce te antrenezi, vei dezvolta o armonie minte-corp: te vei simți mai bine în corpul tău.

Citiți acest articol :  4 rețete de descoperit!

Programul bodyweight al metodei Fitnext vă ghidează în timpul sesiunilor dvs. și vă ajută să vă atingeți rapid obiectivul. Ești pregătit să începi antrenamentul cu greutatea corporală?

Cel mai eficient antrenor începe de aici

Alege-ți obiectivul, urmează-ți programul și obține rezultate.

alegere bună pentru o femeie? – Fitnext
4.9 (98%) 546 voturi